Com és la casa dels teus somnis?

ARQUITECTURA I REFORMA DE CASES A TARRAGONA

Construïm els teu somnis

Creem espais per a disfrutar. Convertim cases en llars

Reformes integrals d’habitatges

Creem la casa amb la que sempre has somiat

Reformem la teva casa a Tarragona. Torna a connectar amb la teva llar.

Viure en una casa és molt més que habitar un espai. És relacionar-se, de manera íntima i silenciosa, amb cada ambient, cada racó i cada detall de casa teva. És crear una connexió física i emocional única amb llocs que podries reconèixer fins i tot amb els ulls tancats.
La teva casa és també una forma de relacionar-te i connectar-te amb l’exterior. Amb l’entorn, amb la natura i amb la societat. Som de Tarragona i entenem la nostra terra, construïm amb consciència local.
Som un despatx que dissenya i construeix reformes d’habitatges a Tarragona. I ho fem extraordinàriament bé: minimitzem els costos, contratemps i preocupacions per als nostres clients, i construïm amb dissenys eficients, sostenibles i diferencials.
Tot això és cert, però sabem que no és suficient per transformar una casa en una llar. La nostra missió, per sobre de tot això és crear espais que connectin amb els seus habitants.

Reformes de cuina

Creem cuines que inspiren

Si ja t’agradava cuinar, farem que t’encanti passar el temps en la teva nova cuina

Preparar els aliments que oferirem als nostres és un acte meravellós. Per això, molts dels millors moments de la vida tenen lloc en aquest espai central i vital de la llar. Creem cuines de concepte obert perquè sabem com n’és d’important compartir aquests preciosos moments. Qui diu que cuinar no pot ser divertit? Optimitzem i millorem l’espai de la teva cuina, desenvolupant el projecte més adequat segons les teves necessitats i desitjos.

Reformes de bany

Convertim el teu bany en el teu spa particular

Qui diu que un bany no pot ser un espai de relax?

El bany pot ser el millor lloc de casa teva. Per què no? Pot ser molt més que un simple espai funcional de la casa. Pot ser el lloc en el qual relaxar-te en l’ intimitat després d’un dia difícil, o el lloc que et proporciona la dosi necessària d’energia per començar cada matí.

Reformes d’escales

Escales, funció i disseny en harmonia

Dissenyem escales que llueixen

Per què no donar-li a les escales la importància que es mereixen? Les escales connecten els espais vitals de la casa. Poden ser suggerents i elegants invitacions, o discrets testimonis indispensables en la vida de la llar. Amb un concepte i un disseny especial per a cada necessitat i entorn, aconseguim comunicar, a través de les escales, l’ànima de la casa.

Reformes de terrassa

Terrasses que donen vida als teus somnis

Un espai d’oci a l’aire lliure a casa teva

A Tarragona, cap casa està completa si no té un espai on gaudir de l’aire lliure. Per prendre el sol, fer una barbacoa, passar temps amb la família, gaudir de la piscina, o jugar amb els nens. L’espai exterior és el que dóna vida, llum i color a la resta de la casa. Gaudir d’ell, a més, fa més feliços els seus habitants.

Reformar casa teva sense preocupacions

Per què nosaltres?

Volem que gaudeixis de la teva nova casa, fins i tot abans de començar a reformar-la.

Per això t’oferim un tracte personalitzat i amb la major implicació personal per la nostra part. Ens preocupem, primer de tot, pel teu benestar i el de la teva família, abans, durant i després de les obres. Gestionem tots els treballs fins a la seva completa resolució, minimitzant els costos i mantenint sempre el màxim compromís amb els nostres principis de qualitat, servei i sostenibilitat.

Volem donar-te una casa que gaudir, però sabem que això, moltes vegades, no és suficient. A més, farem que sigui diferent, atractiva i molt més valuosa. El nostre treball revaloritza la teva propietat per sobre de la inversió necessària.

Hem fet amb RT+Arch un parell de reformes a casa nostra.
La primera, integrar part d'una terrassa i teulada adjacent al dormitori principal. La segona, molt recent, reformar la cuina, que és i era de mida petita (9 metres quadrats aproximadament).
En ambdues ocasions hem quedat plenament satisfets.

Tècnica i estèticament, va comprendre perfectament la nostra idea, el tipus de casa que volem i la nostra particular idiosincràsia. I personalment, el tracte ha estat immillorable. Evidentment, comptarem amb RT+Arch en el futur

Luis & MªJose

El treball de Cristina ens ha satisfet en tot aspecte. El seu professionalisme i la qualitat del seu treball han estat a l'alçada de les nostres expectatives que han estat molt altes.

Pablo & Jenny

EXPERTS EN CONSTRUIR ELS TEUS SOMNIS

http://www.reformastarragona.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

http://www.reformastarragona.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_rotate.svg

EXPERTS EN REHABILITACIÓ

http://www.reformastarragona.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_transform_bezier.svg

AMANTS DEL DISSENY

http://www.reformastarragona.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/weather_drop.svg

COMPROMESOS AMB L’ENTORN

Amb més de 15 anys en el sector de les reformes i construcció d’habitatges i edificis a Tarragona, en permanent evolució.

Comptem amb experiència en la rehabilitació d’immobles i façanes d’edificis antics a la part alta de Tarragona.

Dissenyem espais oberts, lluminosos i funcionals. Sempre tenint en compte l’estil i les necessitats de cada client.

Som especialistes en energies renovables. Creem habitatges que estalvien energia i respecten el medi ambient.

RT + Arch neix amb una missió i una vocació molt clares. La nostra missió és crear espais per gaudir i que connectin amb els seus habitants. Cases singulars a la platja o a la ciutat. Tarragona és un meravellós punt de trobada de mar, ciutat, i natura. El lloc ideal per invertir en construir la casa dels teus somnis.

La nostra vocació és el servei i l’orientació al client. És el que fa que tot el nostre treball, cada pas que donem, estigui basat en una pregunta molt senzilla: com podem ajudar-te a viure millor?

Cristina Sáez és Arquitecta i directora de RT+Arch i compta amb 15 anys d’experiència en el sector.
Durant la seva carrera s’ha enfrontat a projectes d’edificació, disseny i urbanisme de tota mena. Des obres singulars en espais públics fins a la rehabilitació d’habitatges particulars.

RT + Arch es caracteritza també per la consciència sobre el medi ambient. Cristina és especialista en Energies Renovables i, convençuda que el disseny sostenible és el futur de la construcció, implementa aquests coneixements en els seus projectes per construir cases sostenibles i que permetin estalviar energia.

Com t’imagines la casa dels teus somnis?

Ens agradaria ajudar-te a crear-la.

Ja sigui per parts, fent reformes parcials i en etapes, o amb una reforma integral de tot l’habitatge. Podem adaptar-nos a les necessitats específiques del teu projecte i el teu pressupost.

Deixa’ns les teves dades en aquest formulari i et trucarem el més aviat possible per parlar tranquil·lament sobre com podem ajudar-te a crear la casa amb la que somies.

Explica’ns què és el que vols millorar a casa teva o com podem ajudar-te.